Over Els

Gepassioneerd en geïnspireerd door het leven en al zijn rijkdom, door mensen en al hun talenten en kwaliteiten was het voor mij snel duidelijk dat mijn leven er een mét en voor mensen zou zijn. Bewust stapte ik in de HR-wereld en werkte als consultant in diverse bedrijven en hun unieke bedrijfsculturen.

De eer hebben om als recruiter de persoon achter de CV te mogen leren kennen, mee aan de bron te zitten welke kwaliteiten er nodig waren binnen organisaties, hoe medewerkers te laten groeien en door welke opleidingen, hoe evaluatie- en feedback gesprekken voeren en je team motiveren, … hoe mooi kan het werkleven zijn!

Echter, regelmatig bleef ik op mijn honger zitten; vaak wordt er naar de top van de berg gekeken en wordt de rest niet gezien en al zeker wanneer het zich onder de oppervlakte bevindt.

Ik besloot mijn ervaringen in een rugzak te stoppen en koos een nieuw pad. Dat deed ik door een jaaropleiding tot loopbaancoach te volgen en een 4-jarige opleiding tot psychotherapeut in de interactionele vormgeving te volgen. Later volgde nog een jaaropleiding koppeltherapie.

Hobby’s zoals (rots)klimmen en bergsport versterkten mijn doorzettingsvermogen, lieten mij mijn grenzen verleggen, zorgden voor verbinding met teamgenoten, brachten mij dichter bij mijn essentie. Ratio en gevoel raakten sterker verstrengeld in elkaar zodat mijn handelen niet enkel getuigde van loyaliteit aan anderen maar ook aan mezelf. 

De bergsport deed me echter ook diepe dalen doorkruisen en obstakels overwinnen, letterlijk en figuurlijk. Al reizend kom je jezelf tegen. Al reizend komen ook de antwoorden. En neen, een heuse expeditie naar een of ander spectaculair gebergte is daar eigenlijk niet voor nodig.

Dichter bij huis, in alle rust van de natuur, daar waar alles groeit en bloeit op eigen tempo, daar waar je terug je eigen ademhaling hoort, je eigen voetstappen op de bladeren, daar waar alles organisch gebeurt, wel, daar voel ik me verbonden met mijn verlangens en mijn essentie. Ik ben nog steeds regelmatig verwonderd hoe krachtig de natuur eigenlijk werkt in al haar rust en stilte.

Zoals een edelweiss in de bergen enkel groeit en bloeit in optimale omstandigheden, zo ga ik met Elsewise graag samen met jou als individu of jullie als koppel op pad naar wat jij/jullie nodig hebt/hebben. Ik geloof sterk dat alle wijsheid reeds in jou/jullie zit en ik met Elsewise faciliteer om anders te kijken naar de (spreekwoordelijke) bergen op jouw/jullie pad.

Diepe dalen en hoge toppen, ik ben graag jouw/jullie compagnon de route.

Contacteer mij

VOF Elsewise
Els Peeters
Jozef Hendrickxstraat 7
2900 Schoten
els@elsewise.be
0468/129.434
btw-nummer: 0777.859.133