Psychotherapie en Coaching

“De kunst van te leven is thuis te zijn alsof men op reis is.”

Dit citaat van Godfried Bomans geeft een beeld van hoe ik het leven zie. Ik zie het leven als een reis waarin we elk ons pad bewandelen, soms wandelen we samen, soms alleen. Soms is dat pad heel duidelijk, soms vinden we onze weg niet, wandelen we verkeerd of komen we obstakels tegen.

Soms hebben we tonnen energie, kennen we vreugde, voelen we ons gedragen. Soms voelen we ons eenzaam, bang, uitgeput, doelloos, …
Soms is de rugzak die we uit het verleden meedragen ook zo onmetelijk zwaar.

Iedereen zijn weg verloopt anders, elkeen van ons schrijft zijn eigen kaart. Heb je nood aan een gesprek en een luisterend oor? Werkt creatiever werken beter omdat je de juiste woorden niet kan vinden? Ben je eerder rationeel of juist heel gevoelig? Wil je verkennen wat je lichaam je tracht duidelijk te maken? Als integratief psychotherapeut werk ik met diverse methodieken zodat ik jou op jouw weg en jouw manier kan ondersteunen.

Als psychotherapeute creëer ik een veilige plek om eens stil te staan, om te luisteren naar jouw verhaal, om je rugzak leeg te maken en weer te vullen met hoop, liefde en (veer)kracht.

Ook als koppel ben je bij mij welkom. Lijken jullie wegen uit elkaar te lopen? Zijn er spanningen, ruzies, seksuele problemen, moeilijke communicatie, ontrouw, zorgsituaties zoals burn out of langdurige ziekte, … Hebben jullie al veel pogingen ondernomen en geraken jullie er niet uit of willen jullie juist preventief ondersteuning? Als een sherpa vat ik deze tocht met jullie aan, op jullie tempo en naar jullie doel.

De sessies zijn zo goed als altijd met jullie beiden als koppel, al kan een individuele sessie als deel van het proces eenmalig wel gebeuren als dit nodig blijkt te zijn om als koppel verandering te verkrijgen.

Contacteer mij

VOF Elsewise
Els Peeters
Jozef Hendrickxstraat 7
2900 Schoten
els@elsewise.be
0468/129.434
btw-nummer: 0777.859.133