Verdiepende Trajecten

Waar voorheen het opzet was om de vlieger te nemen naar ongerepte natuur met een push naar digital detox, zorgen maatschappelijke- en milieuvraagstukken ervoor dat ik dichter bij huis trajecten ga aanbieden.

“Ga aanbieden” want ze staan nog niet op punt. Wat ik je wel al kan vertellen is dat is in de Ardennen zullen doorgaan. Dat is iets beter voor de ecologische voetafdruk dan het vliegtuig nemen naar Marokko, nietwaar?!

De idee blijft wel dezelfde: soms is een uur therapie of coaching te beperkt en wil je iets meer all-in gaan. Verdiepen, tijd en ruimte voor jezelf, even niets moeten, in het hier en nu zijn, echt tot naar de kern gaan, … 

In afwachting van het volledig vorm krijgen, uitproberen en aftoetsen wat er mogelijk zal zijn, geef ik hier alvast enige insights mee.

De kracht van beweging, stilte, natuur en digital detox.

Stap na stap meer één worden met de natuur. De omgeving met al je zintuigen volledig in je opnemen. In stilte op pad vertrouwend dat wat er nog is zich zal aandienen. Wandelend in de natuur, kom je helemaal los van je job, al de rollen die in je leven vervult, je deconnecteert van de dagdagelijkse ratrace.

Jij kan samen met de groep aan de slag met wat voor jou belangrijk is. Dat kan elke dag iets anders zijn. We zetten de kracht van de stilte is, maar evengoed de kracht van de groep. Doorheen de dag zullen er momenten zijn van stilte maar evengoed van verdieping in groep.

Kom je jezelf tegen? Voel je dat er iets wringt? Komen er emoties van verdriet of boosheid, angsten, patronen, twijfels, boven? Ik ben er voor jou. Als coach en therapeut kan ik meegaan als compagnon de route zodat jij de ruimte kan nemen om te doorvoelen en doorspartelen. Naar de essentie gaan, ruimte ontvangen om écht te verdiepen, daar gaat het in deze trajecten om.

Als coach en therapeut schenk ik jou mijn onvoorwaardelijke aandacht en kijk ik naar wat nodig is om jou te ondersteunen. Dit kan een gesprek zijn, bio-energetische oefeningen, mindfulness, wat creatievere methodieken, een (beperkte) opstelling, … zodat jij de oude patronen, angsten, overlevingsstrategieën uit je spreekwoordelijke rugzak kan halen en deze kan vullen met nieuwe energie, nieuwe krachten, nieuwe inzichten en zoveel meer.

Draag zorg voor de belangrijkste persoon in je leven, namelijk jijzelf en laat je betoveren door de variatie in natuur. Unplug jezelf en connecteer terug met je ware zelf. Ga voor permanente transformatie!

Contacteer mij

VOF Elsewise
Els Peeters
Jozef Hendrickxstraat 7
2900 Schoten
els@elsewise.be
0468/129.434
btw-nummer: 0777.859.133