Indoor

Coaching en loopbaanbegeleiding

Zit je niet goed in je job of wil je ontdekken wat je wil en kan? Een conflict op het werk? Kijk je er op maandagochtenden tegenop om weer te gaan werken? Welke vraag je ook hebt, ik help je om tot de kern te geraken.

Loop je in je persoonlijke leven ergens tegenaan? Zit je met vragen, zorgen, bedenkingen of heb je (af en toe) een klankbord nodig? Ook hiervoor ben je van harte welkom bij mij!

Na een jaaropleiding nutritional psychology, besloot ik me nog verder te verdiepen in orthomoleculaire voedingscoaching. In de (hopelijk niet zo verre toekomst 😉 ) kan je ook daarvoor bij mij terecht.

Ik werk momenteel niet meer met loopbaancheques.

Zowel individueel als met je partner ben je van harte welkom.

 

Psychotherapie

“De kunst van te leven is thuis te zijn alsof men op reis is.”

Dit citaat van Godfried Bomans geeft een beeld van hoe ik het leven zie. Ik zie het leven als een reis waarin we elk ons pad bewandelen, soms wandelen we samen, soms alleen. Soms is dat pad heel duidelijk, soms vinden we onze weg niet, wandelen we verkeerd of komen we obstakels tegen.

Soms hebben we tonnen energie, kennen we vreugde, voelen we ons gedragen.  Soms voelen we ons eenzaam, bang, uitgeput, doelloos, …

Soms is de rugzak die we uit het verleden meedragen ook zo onmetelijk zwaar.

Iedereen zijn weg verloopt anders, elkeen van ons schrijft zijn eigen kaart. Als integratief psychotherapeut, koppeltherapeut en orthomoleculair voedingscoach i.o. werk ik met diverse methodieken zodat ik jou/jullie op jouw/jullie weg kan ondersteunen.

Als psychotherapeut creëer ik een veilige plek om eens stil te staan, om te luisteren naar jouw verhaal, om je rugzak leeg te maken en weer te vullen met hoopliefde en (veer)kracht.

Graag verwelkom ik jou/jullie partner in mijn praktijkruimte te Schoten, Jozef Hendrickxstraat 7 of in praktijk Loogenbergh te Ekeren, Leugenberg 137.

Contacteer mij

VOF Elsewise
Els Peeters
Jozef Hendrickxstraat 7
2900 Schoten
els@elsewise.be
0468/129.434
btw-nummer: 0777.859.133