Evenementen

Deze reis zal dit jaar helaas niet doorgaan.

We keken er enorm naar uit maar vinden het niet gepast en onverantwoord om de reis te laten doorgaan nu overal de coronabesmettingen weer stijgen.

Veiligheid boven alles en steentjes bijdragen waar mogelijk.

Moest je wensen, kan je ons altijd contacteren zodat we jou op de hoogte houden van nieuwe events.

Achter de schermen bekijken we of we een alternatief kunnen uitwerken dichter bij huis zonder risico’s. so stay tuned!

warme groet, Els.   

 

In verbinding met je innerlijke wereld

De afgelopen weken en maanden gebeurde er heel wat: vertragen of juist versnellen, chaos, stilte of juist heel veel onrust, lockdown, telewerk, preteaching, mondmaskers, onzichtbare vijanden, … het lijstje is eindeloos.

Wat zeker is corona had op elk van ons een effect. Uitkijken naar vrijheid, ons kot uit kunnen gaan, terug kunnen omhelzen, een nieuwe structuur vinden, kleine struggles werden juist groter, een hoop emoties raasden als een wervelwind door ons heen, vragen, onzekerheden, keuzes, …

Tijd om even tot rust te komen en aandacht te geven aan wat zich aandient qua verlangens, emoties, obstakels.

We wandelen in deels in stilte en nemen daar onze tijd voor. We vertragen, hoeven geen minimum aantal kilometers te halen. Onze smartphone? Oef, die mag even aan de kant blijven. Geen “moetjes”, geen mails of telefoontjes die we even moeten beantwoorden, neen, gewoon zijn en laten zijn.

Tijdens deze reis is er ruimte tot individuele gesprekken maar ook om ervaringen te delen in groep. Om de reis zo aangepast mogelijk te maken, wordt er vooraf een gesprek ingepland (dit kan telefonisch, digitaal of face to face zijn).

Nadien terug thuis is er ook mogelijkheid tot nazorg want zeg nu zelf: op reis zonder smartphone is het nu eenmaal gemakkelijker dan thuis waar iedereen en alles je weet te vinden.

Overnachten doen we in tenten, weliswaar iedereen in zijn individuele tent zodat je gerust in je cocon kan kruipen als je daar nood aan hebt.

Twijfels, drempels die je over moet om te beslissen of gewoon zin om hier al eens over te communiceren? Welkom! Je kan me hier vinden.

Praktische info:

  • Datum: vrijdag 2 oktober 2020 tot zondag 11 oktober 2020
  • Maximaal 7 personen
  • Reissom: De reissom bedraagt €935,00 De prijs is inclusief een telefonisch kennismakingsgesprek, alle overnachtingen, maaltijden, koffie, thee en water tijdens de wandeltocht, bagagevervoer, transfers, begeleiders en muildieren en de mogelijkheid van nazorg. Exclusief vliegtickets
  • Met bagagevervoer
  • Intense begeleiding door Els Peeters  (psychotherapeute en coach) de Berber begeleiders (logistieke ondersteuning)
  • Je kunt via het contactformulier een afspraak voor een kennismakingsgesprek maken

Belangrijk: Of deze reis door kan gaan is afhankelijk van hoe de situatie m.b.t. het corona virus zich ontwikkelt in de wereld. Is het vliegverkeer tussen Nederland en Marokko hersteld dan gaat deze reis gegarandeerd door. Wil je de reis niet missen maak dan een vrijblijvende voorlopige reservering.  

Contacteer mij

Email: els@elsewise.be
Telefoon: 0468/129.434
Adres: Jozef Hendrickxstraat 7 bus 2, Schoten

Partners