Aanbod

Partners 

Je kan voor een heel verscheiden aanbod bij Elsewise terecht. De diensten die ik aanbied, kunnen worden opgesplitst in 2 grote onderdelen:

  • Indoor coaching
  • Outdoor coaching

Indoor coaching

Binnen het luik indoor coaching bied ik loopbaancoaching en psychotherapie aan. De sessies loopbaancoaching kunnen aangevat worden met loopbaancheques van de VDAB in samenwerking met Loopbaanboost.

Wil je meer weten over het luik indoor coaching, kan je hier doorklikken voor meer info.

Outdoor coaching

Als jij kiest voor het luik outdoor coaching, is er hier de mogelijkheid om verder te gaan met loopbaancoaching. Hier spitsen we ons echter toe op de natuur.

Met de natuur als partner word je begeleid naar een antwoord op jouw loopbaanvragen, welke die ook zijn. Voor meer info over de diensten die ik aanbied in samenwerking met de organisatie vlaanderen natuur, verwijs ik jou graag door naar de website van Natuur en Bos.

 

Daarnaast kan jij er ook voor kiezen om samen met mij op wandelreis te gaan. Hierbij gaan we voor een totaalexperience waarbij waarden als permanente transformatie, diepgang en verankering centraal staan. Meer lezen over de aanpak van outdoor coaching >

Contacteer mij

VOF Elsewise
Els Peeters
Jozef Hendrickxstraat 7, 2900 Schoten
els@elsewise.be
0468/129.434
btw-nummer: 0777.859.133

Partners