Coachende reizen

Partners

Momenteel is er te weinig zekerheid om vlot en veilig te kunnen reizen van en naar Marokko omwille van de Covid-19-pandemie. 

Reizen moeten zonder externe zorgen kunnen gebeuren en laat nu net dat zijn wat niet gegarandeerd kan worden. 

Achter de schermen wordt er wel gewerkt aan alternatieven dichterbij huis. Het opzet van de retreats blijft echter hetzelfde: rust, zijn, vertragen, ademruimte, natuur, geen laptop, geen gsm, … naar de essentie gaan.

Van zodra mogelijk, lees je hier meer over retreats dichterbij huis. In afwachting van – en in de hoop dat een exotischer buitenland snel wel weer mogelijk is – laat ik de initiële info hier nog leesbaar staan: 

De kracht van beweging, stilte, natuur en digital detox.

Stap na stap meer één worden met de natuur. De omgeving met al je zintuigen volledig in je opnemen. In stilte achter elkaar op het pad lopen, vertrouwend op de gids. Helemaal loskomen van je job, al de rollen die in je leven vervult, even deconnecteren van de dagdagelijkse ratrace.

In een groep van maximum 7 personen waarin iedereen digitaal offline gaat en opgaat in een wandeltocht doorheen unieke, onherbergzame landschappen in Marokko zoals de Rozenvallei, het M’Goungebied, het Atlasgebergte, het Saghro gebergte, …

Slapen doe je in een tent die je voor de gelegenheid volledig voor jezelf ter beschikking krijgt zodat je voor de volle 100% op jezelf kan zijn. Uiteraard kan er bij ontbijt, tijdens de stops en maaltijden wel gepraat worden.

Om ervoor te zorgen dat jij helemaal tot jezelf kan komen en gewoon kan “zijn”, gaat er een kok mee die zorgt voor maaltijden en tussendoortjes. De plaatselijke begeleiders kennen hun weg en leiden ons en de muildieren op een rustig tempo doorheen prachtige stukken natuur. Op de smallere paden lopen we achter elkaar maar waar het terrein het toelaat mag je uiteraard naast elkaar wandelen.

Kom je jezelf tegen? Voel je dat er iets wringt? Komen er emoties van verdriet of boosheid, angsten, patronen, twijfels, boven? Ik ben er voor jou. Als coach en therapeut kan ik meegaan als compagnon de route zodat jij de ruimte kan nemen om te doorvoelen en doorspartelen. Deze reis zorgt voor permanente transformatie.

Als coach en therapeut schenk ik jou mijn onvoorwaardelijke aandacht en kijk ik naar wat nodig is om jou te ondersteunen. Dit kan een gesprek zijn, bio-energetische oefeningen, mindfulness, wat creatievere oefeningen, een sessie voice dialogue, een (beperkte) opstelling, … zodat jij de oude patronen, angsten, overlevingsstrategieën uit je spreekwoordelijke rugzak kan halen en deze kan vullen met nieuwe energie, nieuwe krachten, nieuwe inzichten en zoveel meer.

Ook nadien terug thuis kan je bij mij terecht voor een nazorgtraject.

Draag zorg voor de belangrijkste persoon in je leven, namelijk jijzelf en laat je betoveren door de variatie in natuur. Unplug jezelf door middel van een tocht langs ruige rotsen, smalle paden, snel stromende rivieren, heerlijk idyllische kampeerplekjes, ver weg van alle autosnelwegen vol razende auto’s.

Contacteer mij

VOF Elsewise
Els Peeters
Jozef Hendrickxstraat 7, 2900 Schoten
els@elsewise.be
0468/129.434
btw-nummer: 0777.859.133

Partners